İşte Spartalılar / Meet the Spartans (2008) Türkçe Dublaj

Kavgaya hazırlanın.. Bu ‘Ölüm Çukuru’ versiyonunda gülmekten gözleriniz yaşaracak.
Kesintisiz daha uzun metrajıyla daha sert ve daha yabani son derece gülünç ve tarihi orduyu tarihi gerçekler eşliğinde izleyin!
Tür : Komedi
Yönetmen : Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Yapım : 2008, ABD
Süre : 83 dk.
Oyuncular
Diedrich Bader, Kevin Sorbo, Method Man, Ken Davitian
Jim Piddock, Sean Maguire, Greg Ellis, Crista Flanagan
Nicole Parker, Emily Wilson
Filmin Konusu
300 kere daha çılgın! Kavgaya hazırlanın.. Bu ‘Ölüm Çukuru’ versiyonunda gülmekten gözleriniz yaşaracak. Kesintisiz daha uzun metrajıyla daha sert ve daha yabani son derece gülünç ve tarihi orduyu tarihi gerçekler eşliğinde izleyin!
Herşey, kahraman Leonidas’ın kendilerini 13 savaşçı olarak adlandırdıkları ve üzerlerinde deri iç çamaşırdan başka birşey olmayan beceriksiz bir birliğe komutanlık etmesiyle başlar.

Bakireler Diyarı (TR Düblaj)

imdb puanı :4.9/10
Yapım :2007, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen avid Leland
Senaryo avid Leland
Oyuncular :Christopher Egan, Tim Roth, Hayden Christensen, Mischa Barton, Silvia Colloca
Yapımcı :Tarak Ben Ammar
Görüntü Yönetmeni :Ben Davis
Müzik : Ilan Eshkeri
özet

Lorenzo de Lamberti (Christensen) son derece çekici ve istediği her kadını elde eden iflah olmaz bir serseridir. Fakat kalbini tam anlamıyla fetheden tek bakire, seksi ve masum güzel Pampinea'dır (Mischa Barton) Fakat asil bir Rus kontu (Mathew Rhys) ve takıntılı sapık ruhlu bir asilzade de (Tim Roth) güzel Pampinea'nın masumiyetini istemektedir. İhtirasın bulaşıcı olduğu bir zamanda hilekarlık baştan çıkarma yöntemi olabilir miydi?


RARPASS=ŞİFRE:Genclik27

File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part1.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part2.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part3.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part4.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File-Size: 5,44 MB

120

Yönetmen : Murat Saraçoğlu, Özhan Eren
Senaryo : Özhan Eren
Oyuncular : Özge özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen, Emin Olcay, Oytun Öztamur
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : 120
Yapımcı Firma : Posta Film
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : Türkiye
120 Filminin Konusu

Van, 1915 Ocak. Kış. 1. Dünya Harbi’nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk. Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler. İsimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerin öyküsü.

Medusa Darbesi- TÜRKÇE DUBLAJ

Yönetmen:
Paul Greengrass
Senaryo :
Robert Ludlum(hikaye), Tony Gilroy(hikaye)
Müzik:

John Powell(hikaye)
Görüntü yönetmeni:
Oliver Wood(hikaye)
Tür:
Aksiyon, Macera
Yapım:

ABD, Almanya 2004 (Renkli)
Konu :2002 Altın Ayı ödüllü "Kanlı Pazar" ile uluslararası platformda haklı bir ün kazanan İrlandalı Paul Greengrass bu kez Hollywood bütçeli bu filmle karşımızda. Büyük ilgi gören "Geçmişi Olmayan Adam"ın devamı niteliğindeki filmde hafıza kaybından muzdarip eski CIA ajanı (Matt Damon) sevgilisiyle (Franka Potente) birlikte saklandığı dünyanın uzak bir köşesinde geçmişini hatırlamaya, hayatını toparlamaya çalışırken tehlikeye çok yakın olduğundan habersiz. Bir Rus tetikçisinin onu bulmasıyla ölümcül bir kovalamaca da başlıyor. Ayrıca üzerine yıkılan bir süikastın da zanlısı olarak peşine düşen CIA ve Rus gizli servislerinin takibinde gerçek suçluyu bulması ve masum olduğu ispat etmesi gerekiyor.

Hasat Zamanı (2007)TÜRKÇE DUBLAJ

Filmin Konusu:

Katherine Winter (Hilary Swank) mucizelere inanmaz; gerçeklere inanır. Eskiden din görevlisi olan Katherine, Sudan’da misyonerlik yaparken kızını ve kocasını kaybettikten sonra dine sırtını dönmüştür. Şimdi artık sorularına dua yerine bilimsel araştırmalarla yanıt aramaktadır. Bir üniversite hocası olarak, sözde mucizelerin ipliğini pazara çıkarmak için ön saflarda mücadele etmeye başladığı için, dünyanın dört bir yanından çağırılır ve ağlayan heykelleri, azizlere benzeyen duvar lekelerini, kanayan avuç içlerini soruşturur. Şu ana kadar, çözmediği tek bir ilahi mucize yoktur. Ama küçük bir kasaba öğretmeni olan Doug Blackwell (David Morrissey) kasabalıların Allah’tan geldiğine inandıkları bir dizi tuhaf olayı aydınlatması için Katherine’den yardım isteyince, Katherine ve ortağı Ben (Idris Elba) bazen mucizelerin ürkütücü olabileceğini, inanç ile batıl inanç arasındaki çizginin tehlikeli ölçüde ince olduğunu öğrenirler. Louisiana bataklıklarıyla ormanların arasına gizlenmiş Haven, mantığın kurallarının tekrar yazılmış gibi göründüğü bir kasabadır. Bir çocuk ölür ve nehir kırmızıya döner; bu İncil’deki on belanın kasabanın üzerine çöküşünün sadece başlangıcıdır. Katherine profesyonel kariyerinde ilk kez bu olguları bilimle açıklayamamaktadır. Kasabalılar Loren McConnell adlı gizemli bir çocuğun (AnnaSophia Robb) Allah’ın gazabını kapılarına getirdiğine inanmaktadırlar. Ama Katherine, onların kötülüğün habercisi olarak gördüğü bu küçük kızı, yardımına muhtaç kayıp bir çocuk olarak görmektedir. Loren gizemin karanlık yüreğine çekildikçe, Katherine de dünyayı karanlığa gömecek bir komploda kendi rolünü gitgide daha çok keşfeder.


Bitirim İkili 3 / Rush Hour 3 / Türkçe Düblaj

Yapım : 2007, ABD
Tür : Aksiyon / Komedi / Polisiye
Yönetmen : Brett Ratner
Senaryo : Jeff Nathanson, Ross LaManna
Oyuncular : Vinnie Jones, Jackie Chan, Chris Tucker, Noémie Lenoir, Max von Sydow
Yapımcı : Andrew Z. Davis
Görüntü Yönetmeni : J. Michael Muro
Müzik : Lalo Schifrin
Dağıtım : UIP Filmcilik

Bu kez olayların büyük bölümünün Paris´te geçtiği filmde, iki polis (Jackie Chan, Chris Tucker) gene suçlulara karşı, Eiffel kulesinden, arka sokaklara kadar her yerde savaşıyorlar. 150m $´lık bütçesiyle ´Rush Hour 3´ izleyicilere sonsuz bir aksiyon ve eğlence vaat ediyor.

Fedakar Kız (+18)

Tür: Dram
Gösterim Tarihi: 17 Haziran 2005
Yönetmen: Kim Ki-Duk
Yapım: 2004, Güney Kore
Süre: 95 dk.

Oyuncular
Ji-min Kwak (Yeo-Jin) , Min-jeong Seo (Jae-yeong)
Kwon Hyun-Min (Satıcı) , Oh Young (Müzisyen)
Eol Lee (Yeong-ki)

Filmin Konusu


Uzakdoğu sinemasının yükselen değeri Kim-Ki Duk'un yönettiği, bol ödüllü bu filmde, Avrupa'ya seyahat etme hayalleri kuran liseli iki genç kızın para bulmak için içine düştükleri durum anlatılıyor.

Jae Young, internet üzerinden ayarladıkları, erkeklerle birlikte olurken, Yeo-Jin de organizasyonun kusursuz işlemesini sağlar. Ancak Yeo-Jin bir gün büyük bir hata yapar ve polis baskınından kaçmaya çalışan Jae Young camdan atlayarak ağır yaralanır.

Genç kız hastanede ölünce Yeo-Jin onun yerini alarak erkeklerle birlikte olmaya başlar.Yeo-Jin’in dedektif olan babası kızının nasıl bir işin içinde olduğunu fark edince kızının müşterilerinden intikam almaya karar verir. Yükselişi devam eden Uzakdoğu sinemasının yeni yeteneklerinden olan Kim-Ki Duk, Fedakar Kız’la 2004 Berlin Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanmıştı.

Kusursuz Yabancı (2008) türkçe dublaj

Filmin Konusu:

Araştırmacı gazeteci Rowena Price (Halle Berry) arkadaşının öldürülmesinin güçlü reklam müdürü Harrison Hill’le (Bruce Willis) bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley’nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla, kimlik değiştirir. Bir yandan Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine olarak çalışırken, bir yandan da Hill’in internet üzerinden flört ettiği Veronica olur. Rowena, böylece avının etrafını dört bir yandan sarar, ama keşfettiği tek şey kimlik değiştirenin sadece kendi olmadığıdır.


28 Gün Sonra(28 Days Later) tr dublaj


Güçlü bir virüs serbest kalmıştır.


Bir damla kanla bulaşabilen ve saniyelerle yıkıcı olabilen bu virüs, bulaştığı kişileri sürekli cinnet ve cinayet işleme isteğine sürüklemektedir. 28 gün ülke baştan aşağı kavrulmuştur ve geriye kalan bir avuç insan yeni bir gelecek yaratma çabalarına başlarlar, ne varki önlerindeki tek tehlike ölümcül virüs değildir...



Da Vinci'nin Şifresi

Caps Az Sonra EkLenecektir!

Tür : Polisiye / Gerilim / Dram
Yönetmen : Ron Howard
Senaryo : Akiva Goldsman , Dan Brown (Kitap)
Oyuncular

Tom Hanks (Robert Langdon) , Jean Reno (Müfettiş Bezu Fache) , Audrey Tautou (Neveu) , Alfred Molina (Bishop Aringarosa) , Ian McKellen (Sir Leigh Teabing) , Paul Bettany (Silas)

FiLmin Konusu

Simgebilimci Profesör Robert Langdon'a bir toplantı için Paris'tedir. Gece oteline gelen bir telefonla polis tarafından Louvre müzesine çağrılır. İsa'nın Son Yemeği'nin sergilendiği salonda bir cinayet işlenmiştir. Kanının son damlasıyla cinayet mahalline şifreli ipuçları bırakan kurban, Langdon'u aynı gün telefonla aramış bulunan Müze müdüründen başkası değildir.

Polis müfettişi Bezou Fache için Langdon sadece şifreleri çözecek isim değil, potansiyel katilin ta kendisidir. Fransız polisinin şifre çözme uzmanı genç ve güzel Sophie Neveu olaya karıştığında, herşey, göründüğünden çok daha karmaşık ve tarihin akışını değiştirebilecek bir sırrın etrafında düğümlenmeye başlayacaktır.

Anaconda III |2008|


Yapım : 2008, ABD

Tür : Gizem / Korku
Yönetmen : Don E. FauntLeRoy
Oyuncular : David Hasselhoff, John Rhys-Davies, Patrick Regis, Crystal Allen

13 Game Sayawng { 13. Oyun }Tr Dublaj Korku

imdb puanı :7.1/10
Yapım :2006, Tayland
Tür :Gerilim / Korku
Yönetmen :Chukiat Sakveerakul
Senaryo :Chukiat Sakveerakul
Oyuncular :Sarunyu Wongkrachang, Krissada Terrence, Achita Wuthinounsurasit, Nattapong Arunnate
Yapımcı :Prachya Pinkaew, Sukanya Vongsthapat
Süre :1 saat, 54 dk.

Özet

Genç bir adam telefonuna gelen arama sonucu bir yarışmaya katılmaya karar verir. Fakat büyük ödülü kazanmak için telefondaki sesin dediklerini eksiksiz yerine getirmelidir. 13 ayrı bölümü başarılı geçerse 100 milyon doların sahibi olacaktır. Her bölüm bir öncekinden daha zorlu, daha vahşi ve daha tehlikeli. Ancak hiçbir şey umduğu gibi gitmez.

Shooter - Tetikci - 2007


Eski bir keskin nişancıdan son bir görev için işine geri dönmesi istenir. Ancak bu yeni görevi sırasında ABD Başkanına yönelik bir suikast senaryosu tuzağına düştüğünü fark etmesi uzun sürmez. Öncelikle bu komplo üzerindeki karanlık perdeyi kaldırmak zorundadır.

http://rapidshare.com/files/54258946...ikci.part1.rar
http://rapidshare.com/files/54270073...ikci.part2.rar
http://rapidshare.com/files/54281372...ikci.part3.rar
http://rapidshare.com/files/54288534...ikci.part4.rar

Üç Hanedan| Ejderin Dirilişi


Yapım : 2008, Çin
Tür : Aksiyon / Dram / Savaş / Tarih
Yönetmen : Daniel Lee
Senaryo : Daniel Lee, Ho Leung Lau
Oyuncular : Maggie Q, Andy Lau, Rongguang Yu, Sammo Hung Kam-bo, Vanness Wu, Andy On, Quanxin Pu, Lung Ti, Leung Lok Wah, Chen Zhi Hui
Yapımcı : Chung Taewon, Susanna Tsang, Dong Yu
Müzik : Henry Lai
Süre : 1 saat, 42 dk.

Konu
Han İmparatorluğu'nun çöküşünü takiben, yöresel diktatörler güçlerini artırıp üstünlük için birbirleriyle rekabete girdiler. Ülkenin kontrolünü ele geçirmek için yıllarca süregelen ihtilâf savaşlarından sonra, bu anarşi devrinden üç diktatör devlet muzaffer olarak çıktı ve fethettikleri topraklarda kendi sınırlarını belirleyip krallıklarını ilân ettiler.

http://rapidshare.com/files/15543561...ofun.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15544963...ofun.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15546445...ofun.part3.rar
http://rapidshare.com/files/15546806...ofun.part4.rar

Şeytanın Oteli

Filmin Konusu:
Kış mevsiminin ortası. Beş genç snowboard yapmak için Jotunheimen dağının bulunduğu bölgeye doğru yola çıkar. Bir rampada snowboard yapan beş gençten biri çok kötü düşer ve bacağını kırar. Bulundukları bölgede birilerinin yaşadığına dair hiç bir işaret yoktur ve burası cep telefonlarının kapsama alanının dışındadır. Beş genç, bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerine karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra, zemin katta, zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır. Kısa bir süre sonra Norveç’in adı çıkmış ve kararlı seri katili ile gençler arasında kedi fare oyunu başlar ve bunu yaşam ile ölüm arasındaki savaş takip edecektir. Gençlerin sayısı azaldıkça, aralarındaki arkadaşlık ve cesaret test edilecektir.




http://rapidshare.com/files/59207373...prey.part1.rar
http://rapidshare.com/files/59214668...prey.part2.rar
http://rapidshare.com/files/59220882...prey.part3.rar
http://rapidshare.com/files/59224939...prey.part4.rar

Hayalet Sürücü




http://rapidshare.com/files/49609006...kalp.part1.rar
http://rapidshare.com/files/49620058...kalp.part2.rar
http://rapidshare.com/files/49636346...kalp.part3.rar
http://rapidshare.com/files/49640034...kalp.part4.rar

M.Ö 10.000 Türkçe Dublaj


Download
http://rapidshare.com/files/13341980...atos.part1.rar
http://rapidshare.com/files/13343012...atos.part2.rar

rar:www.xvidfilm.com

Eş Değiştirenler / Swingers +18

Türkçe Dublaj / 93dk. / Sansürsüz
Yapım :2002, Hollanda
Tür : Dram / Romantik / Erotik

Konu: Filmimiz Diana ve kocası Jullian ile onların eş değiştirirken yaşadıkları deneyimi anlatmaktadır. Diana'nın kendine güveni olmayan yapısına rağmen o ve kocası Julian bir başka çift ile cinsel bir deneyim yaşamaya karar verirler. İnternette çok deneyimli Alex ve Timno'nun karşılık verdiği bir ilan yayınlar.

Diana biraz gergindir. Kendine aşırı güvenen ve aşırı derecede seksi Alex ile tanışınca gerilimi bir kat daha artar. Heyacan ile yanıp tutuşan Julian'ın tam aksine Timo ilgisiz görünmektedir. Ancak akşam olduğunda ve cinsel arayışlar su yüzüne çıktığında , Timo'nun en baştan beri çizdiği portredeki duyarsızlığın pekte gerçeği yansıtmadığı, diğer yandan Diana'nın gizli gücü ortaya çıkar.

Hollandalı eş değiştirenler topluluğunca kaçırılmaması gereken bir film olarak adlandırılan "Swinger-Eş Değiştirenler," Hollanda'da olduğu gibi Almanya ve Belçika basınından da olumlu eleştiriler aldı.

Arkadaşlar Film Vcdden Ripdir.Süper Kaliteli Aşağıda Capslardanda Bellidir Zaten. Capslar Filmdendir

File: esdegistirenler-mp4 Genclik27.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/130212155/esdegistirenler-mp4_Genclik27.part1.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------
File: esdegistirenler-mp4 Genclik27.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/130234018/esdegistirenler-mp4_Genclik27.part2.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------
File: esdegistirenler-mp4 Genclik27.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/130251926/esdegistirenler-mp4_Genclik27.part3.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
File: esdegistirenler-mp4 Genclik27.part4.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/130252619/esdegistirenler-mp4_Genclik27.part4.rar


RARPASS: Genclik27

İhtiyarlara Yer Yok (2008)




Part 1
http://rapidshare.com/files/13448806...atos.part1.rar
Part 2
http://rapidshare.com/files/13449733...atos.part2.rar
Part 3
http://rapidshare.com/files/13450682...atos.part3.rar

Resident Evil: Extinction (2007)



Filmin Konusu:
Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil’in 3. ve son bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor. Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.’le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.


http://rapidshare.com/files/83052397/O.D.3.TR.Mp4.aVRuPaLi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/83059040/O.D.3.TR.Mp4.aVRuPaLi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/83065687/O.D.3.TR.Mp4.aVRuPaLi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/83069230/O.D.3.TR.Mp4.aVRuPaLi.part4.rar

Sifre : http://rapidshare.com/files/82966543...y.aVRuPaLi.txt

Yeni linkler : GAREZ


Devriye (LineWatch) 2008

Oyuncular : Cuba Gooding Jr. , Sharon Leal
Yönetmen :
Kevin Bray
Bazı sınırlar hiç geçilmemeliydi!

Oscar® Ödüllü Cuba Gooding, Jr. (En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Jerry Maguire, 1996), gizli bir geçmişi olan ve Meksika çöllerinde sınır devriyesi olarak görev yapan Michael Dixon rolünde muhteşem bir performans sergiliyor. Eskiden mensup oladuğu çetenin lideri onu bulup sınırdan uyuşturucu geçirmesi için zorlayınca, Michael bir daha dönmemeye yemin ettiği hayat ve ailesini kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.
Download
http://rapidshare.com/files/15783124...Asi_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15783143...Asi_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15783162...Asi_.part3.rar

Kanlı Orman

Yapım : 2007, ABD
Tür : Korku
Yönetmen : Jonathan Hensleigh
Senaryo : Jonathan Hensleigh
Oyuncular : John Leonetti, Veronica Sywak, D. Kevin Epps, Sandy Gardiner, Callard Harris, Rich Morris, Jeran Pascascio, Nick Richey, Del Roy, Darren Thomas
Yapımcı : Gale Anne Hurd
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Hensleigh, John Leonetti
Süre : 1 saat, 23 dk.

http://rapidshare.com/files/15484907...ofun.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15486305...ofun.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15503281...ofun.part3.rar

iyi seyirler

Speed Racer {Hızlı Yarışçı} 2008

Yapım : 2008, ABD
Tür : Animasyon / Aile / Aksiyon / Spor
Yönetmen : Andy Wachowski, Larry Wachowski
Senaryo : Andy Wachowski, Larry Wachowski, Tatsuo Yoshida
Oyuncular : Susan Sarandon, Matthew Fox, Emile Hirsch, Christina Ricci, John Goodman, Benno Fürmann, Scott Porter, Richard Roundtree, Nicholas Elia, Sadao Ueda, Harvey Friedman, Peter Fernandez, Gian Ganziano, Ariel Winter, Melissa Holroyd
Yapımcı : Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : Michael Giacchino
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 2 saat, 10 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008

Özet

Pistte fırtına gibi giden, yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran Speed Racer (Emile Hirsch) direksiyon başında doğal bir yetenektir. Yarış arabalarının içinde doğan Speed, saldırgan, içgüdüleriyle hareket eden, en önemlisi de korkusuz biridir. Onun tek gerçek rakibi idol olarak gördüğü ağabeyinin anısıdır. Speed efsanevi bir yarışçı olan ağabeyi Rex Racer’ın bir yarış sırasında ölümünün ardından kalan boşluğu doldurmak istemektedir.
Speed, babasının öncülük ettiği aile mesleği olan yarışçılığa sadıktır. Babası Pops Racer (John Goodman), aynı zamanda Speed’in kullandığı, rüzgar gibi giden Mach 5’in de tasarımcısıdır. Speed, Royalton Industries’den gelen cömert ve cazip teklifi geri çevirince, şirketin hasta ruhlu sahibini (Roger Allam) öfkelendirmekle kalmaz, korkunç bir sırrı da öğrenir: Büyük yarışlardan bazılarında, kazançlarını arttırmak için en iyi yarışçıları avuçlarına alan nüfuzlu iş adamları tarafından şike yapılmaktadır. Eğer Speed, Royalton adına yarışmayacaksa, Royalton, Mach 5’in bir daha finiş çizgisi görememesi için ne gerekirse yapacaktır.
Speed için aile mesleğini ve sevdiği bu sporu kurtarmanın tek yolu Royalton’ı kendi oyununda yenmektir. Ailesinin ve sadık kız arkadaşı Trixie’nin (Christina Ricci) desteğiyle, Speed bir zamanlar rakibi olan gizemli Racer X’le (Matthew Fox) işbirliği yapar. Amacı, ağabeyinin canını alan, ölüme meydan okuyan, “Crucible” adlı cross-country rallisini kazanmaktır.


http://rapidshare.com/files/15713137...Loyt.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15713201...Loyt.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15713270...Loyt.part3.rar
http://rapidshare.com/files/15713327...Loyt.part4.rar
http://rapidshare.com/files/15715318...Loyt.part5.rar

Son Part 1 MB ın altıntadır ilk onu indirebilirsiniz