İşte Spartalılar / Meet the Spartans (2008) Türkçe Dublaj

Kavgaya hazırlanın.. Bu ‘Ölüm Çukuru’ versiyonunda gülmekten gözleriniz yaşaracak.
Kesintisiz daha uzun metrajıyla daha sert ve daha yabani son derece gülünç ve tarihi orduyu tarihi gerçekler eşliğinde izleyin!
Tür : Komedi
Yönetmen : Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Yapım : 2008, ABD
Süre : 83 dk.
Oyuncular
Diedrich Bader, Kevin Sorbo, Method Man, Ken Davitian
Jim Piddock, Sean Maguire, Greg Ellis, Crista Flanagan
Nicole Parker, Emily Wilson
Filmin Konusu
300 kere daha çılgın! Kavgaya hazırlanın.. Bu ‘Ölüm Çukuru’ versiyonunda gülmekten gözleriniz yaşaracak. Kesintisiz daha uzun metrajıyla daha sert ve daha yabani son derece gülünç ve tarihi orduyu tarihi gerçekler eşliğinde izleyin!
Herşey, kahraman Leonidas’ın kendilerini 13 savaşçı olarak adlandırdıkları ve üzerlerinde deri iç çamaşırdan başka birşey olmayan beceriksiz bir birliğe komutanlık etmesiyle başlar.

Bakireler Diyarı (TR Düblaj)

imdb puanı :4.9/10
Yapım :2007, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen avid Leland
Senaryo avid Leland
Oyuncular :Christopher Egan, Tim Roth, Hayden Christensen, Mischa Barton, Silvia Colloca
Yapımcı :Tarak Ben Ammar
Görüntü Yönetmeni :Ben Davis
Müzik : Ilan Eshkeri
özet

Lorenzo de Lamberti (Christensen) son derece çekici ve istediği her kadını elde eden iflah olmaz bir serseridir. Fakat kalbini tam anlamıyla fetheden tek bakire, seksi ve masum güzel Pampinea'dır (Mischa Barton) Fakat asil bir Rus kontu (Mathew Rhys) ve takıntılı sapık ruhlu bir asilzade de (Tim Roth) güzel Pampinea'nın masumiyetini istemektedir. İhtirasın bulaşıcı olduğu bir zamanda hilekarlık baştan çıkarma yöntemi olabilir miydi?


RARPASS=ŞİFRE:Genclik27

File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part1.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part2.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part3.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File: Bakireler_Diyari_Genclik27.part4.rar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
File-Size: 5,44 MB

120

Yönetmen : Murat Saraçoğlu, Özhan Eren
Senaryo : Özhan Eren
Oyuncular : Özge özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen, Emin Olcay, Oytun Öztamur
Filmin Türü : Drama
Orijinal Adı : 120
Yapımcı Firma : Posta Film
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : Türkiye
120 Filminin Konusu

Van, 1915 Ocak. Kış. 1. Dünya Harbi’nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk. Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler. İsimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerin öyküsü.

Medusa Darbesi- TÜRKÇE DUBLAJ

Yönetmen:
Paul Greengrass
Senaryo :
Robert Ludlum(hikaye), Tony Gilroy(hikaye)
Müzik:

John Powell(hikaye)
Görüntü yönetmeni:
Oliver Wood(hikaye)
Tür:
Aksiyon, Macera
Yapım:

ABD, Almanya 2004 (Renkli)
Konu :2002 Altın Ayı ödüllü "Kanlı Pazar" ile uluslararası platformda haklı bir ün kazanan İrlandalı Paul Greengrass bu kez Hollywood bütçeli bu filmle karşımızda. Büyük ilgi gören "Geçmişi Olmayan Adam"ın devamı niteliğindeki filmde hafıza kaybından muzdarip eski CIA ajanı (Matt Damon) sevgilisiyle (Franka Potente) birlikte saklandığı dünyanın uzak bir köşesinde geçmişini hatırlamaya, hayatını toparlamaya çalışırken tehlikeye çok yakın olduğundan habersiz. Bir Rus tetikçisinin onu bulmasıyla ölümcül bir kovalamaca da başlıyor. Ayrıca üzerine yıkılan bir süikastın da zanlısı olarak peşine düşen CIA ve Rus gizli servislerinin takibinde gerçek suçluyu bulması ve masum olduğu ispat etmesi gerekiyor.

Hasat Zamanı (2007)TÜRKÇE DUBLAJ

Filmin Konusu:

Katherine Winter (Hilary Swank) mucizelere inanmaz; gerçeklere inanır. Eskiden din görevlisi olan Katherine, Sudan’da misyonerlik yaparken kızını ve kocasını kaybettikten sonra dine sırtını dönmüştür. Şimdi artık sorularına dua yerine bilimsel araştırmalarla yanıt aramaktadır. Bir üniversite hocası olarak, sözde mucizelerin ipliğini pazara çıkarmak için ön saflarda mücadele etmeye başladığı için, dünyanın dört bir yanından çağırılır ve ağlayan heykelleri, azizlere benzeyen duvar lekelerini, kanayan avuç içlerini soruşturur. Şu ana kadar, çözmediği tek bir ilahi mucize yoktur. Ama küçük bir kasaba öğretmeni olan Doug Blackwell (David Morrissey) kasabalıların Allah’tan geldiğine inandıkları bir dizi tuhaf olayı aydınlatması için Katherine’den yardım isteyince, Katherine ve ortağı Ben (Idris Elba) bazen mucizelerin ürkütücü olabileceğini, inanç ile batıl inanç arasındaki çizginin tehlikeli ölçüde ince olduğunu öğrenirler. Louisiana bataklıklarıyla ormanların arasına gizlenmiş Haven, mantığın kurallarının tekrar yazılmış gibi göründüğü bir kasabadır. Bir çocuk ölür ve nehir kırmızıya döner; bu İncil’deki on belanın kasabanın üzerine çöküşünün sadece başlangıcıdır. Katherine profesyonel kariyerinde ilk kez bu olguları bilimle açıklayamamaktadır. Kasabalılar Loren McConnell adlı gizemli bir çocuğun (AnnaSophia Robb) Allah’ın gazabını kapılarına getirdiğine inanmaktadırlar. Ama Katherine, onların kötülüğün habercisi olarak gördüğü bu küçük kızı, yardımına muhtaç kayıp bir çocuk olarak görmektedir. Loren gizemin karanlık yüreğine çekildikçe, Katherine de dünyayı karanlığa gömecek bir komploda kendi rolünü gitgide daha çok keşfeder.